Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Nissan представив "ювілейний" електромобіль Leaf на честь 90-річчя бренду (фото)

Nissan Leaf 90th Anniversary Vehicle має безліч зовнішніх та внутрішніх відмінностей від стандартної моделі

Фото: Nissan. Колаж: Pro Гроші

Nissan Leaf 90th Anniversary Vehicle доступний тільки в Японії

Фото: Nissan. Колаж: Pro Гроші

Японський автовиробник Nissan відзначає свій 90-річний ювілей. На честь пам'ятної дати бренд презентував особливу версію електромобіля Leaf та ще кілька інших моделей.

Про це розповіли на сайті Nissan.

Nissan Leaf 90th Anniversary Vehicle має декілька зовнішніх відмінностей від стандартної моделі. Вони включають мідну зовнішню обробку та 18-дюймові чорні колісні диски.

Nissan Leaf 90th Anniversary Vehicle
Nissan Leaf 90th Anniversary Vehicle
Фото: Nissan

Всього для "ювілейного" Nissan Leaf є дев'ять кольорів кузова. Також пропонується і двоколірне забарвлення з чорним дахом.

В інтер'єрі також відбулося кілька змін. Передні сидіння оббиті комбінацією шкірозамінника та замші. Крім цього, можна помітити унікальні логотипи.

Сидіння Nissan Leaf 90th Anniversary Vehicle
Сидіння Nissan Leaf 90th Anniversary Vehicle
Фото: Nissan

Nissan Leaf 90th Anniversary Vehicle пропонується зі 150- або 217-сильним електромотором на вибір. Доступні два варіанти акумуляторів місткістю 40 або 60 кВт⋅год. Запас ходу становить від 270 до 385 км одному заряді.

Крім електромобіля Leaf були показані "ювілейні" версії моделей Sakura, Note, Note Aura та Serena. Вони мають аналогічні відмінності від стандартних автомобілів.

 | Фото: Nissan
 | Фото: Nissan
 | Фото: Nissan
 | Фото: Nissan

Моделі Nissan 90th Anniversary

Фото: Nissan

Моделі Nissan 90th Anniversary

Фото: Nissan

Моделі Nissan 90th Anniversary

Фото: Nissan

Моделі Nissan 90th Anniversary

Фото: Nissan

Nissan Leaf 90th Anniversary Vehicle можна буде купити лише в Японії. Вартість новинки складе 4 412 100 єн (31 000 доларів).

Nissan представив яскравого конкурента Skoda Fabia за 15 800 доларів

Nissan показав оновлений хетчбек Note 2024 модельного року. Модель отримала безліч косметичних та внутрішніх змін.

Зовні впізнати оновлений хетчбек можна за зміненою решіткою радіатора. Також базові версії моделі отримали нові 16-дюймові колісні диски з ковпаками.

Новинка стане доступною з 14 кольорами кузова на вибір. Також є двоколірне зовнішнє оздоблення з контрастним чорним дахом.

В інтер'єрі розмістили цифрову панель приладів та невеликий дисплей інформаційно-розважальної системи. Іншим нововведенням стало переднє пасажирське сидіння, яке можна розгорнути.

Оновлений Nissan Note запропонують у версіях з одним або двома електромоторами потужністю 116 або 136 к.с. Вони доповнені 1,2-літровим бензиновим двигуном, який не обертає колеса.

Початкова вартість Nissan Note у Японії становить 2 299 000 єн (15 800 доларів). За повнопривідну версію моделі доведеться заплатити від 2 580 600 єн (17 700 доларів).

Раніше ми повідомляли, які китайські електромобілі купують українці. Також ми писали, що Volkswagen готує новий компактний електрокросовер за 27 470 доларів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.