Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Новий електрокар від забутого італійського бренду розсекретили до прем'єри (фото)

Нова Lancia Ypsilon сильно відрізнятиметься від свого попередника, який випускається з 2011 року

Фото: Masera/Facebook. Колаж: Pro Гроші

Нова Lancia Ypsilon надійде у продаж у 2024 році

Фото: Masera/Facebook. Колаж: Pro Гроші

Новий електромобіль Lancia Ypsilon помітили без камуфляжу під час зйомки рекламного ролика в Італії. Новинку представлять уже у лютому цього року.

Про це розповіли на сайті Carscoops.

Італійський бренд Lancia був заснований у далекому 1906 році. Компанія прославилася завдяки численним перемогам у перегонах ралі з 1972 по 1992 рік. Пізніше автовиробник мав безліч фінансових труднощів.

Зараз Lancia випускає лише один автомобіль – компактний хетчбек Ypsilon. Модель дебютувала у 2011 році, тому застаріла.

Нове покоління Lancia Ypsilon сильно відрізнятиметься від свого попередника. Тепер це повністю електрична модель з незвичайним дизайном на базі Peugeot e-208.

Спереду з'явиться роздільна оптика з Y-подібними денними ходовими вогнями та компактними фарами. У цьому стилі буде виконано багато інших моделей бренду.

Lancia Ypsilon передня частина
Lancia Ypsilon передня частина
Фото: Masera/Facebook

Помічений в Італії хетчбек пофарбований у темно-синій колір. Зовні також з'явиться багато чорних контрастних деталей.

Ззаду встановлять круглі ліхтарі з Y-подібними покажчиками повороту. Крім цього можна побачити задній дифузор.

Lancia Ypsilon задня частина
Lancia Ypsilon задня частина
Фото: Lancia

Також частково розсекречено інтер'єр новинки. Усередині з'являться комбінація з двох дисплеїв та незвичайна центральна консоль з великим круглим майданчиком.

Lancia Ypsilon інтер'єр
Lancia Ypsilon інтер'єр
Фото: Masera/Facebook

Найімовірніше, нову Lancia Ypsilon оснастять 156-сильним електромотором. Він живитиметься від акумуляторної батареї місткістю 54 кВт·год. Запас ходу становитиме близько 400 км на одному заряді.

Очікується, що хетчбек також запропонують і з гібридною силовою установкою. Проте поки що немає жодних подробиць про її характеристики.

Прем'єра нової Lancia Ypsilon запланована на 14 лютого 2024 року. Тоді й стануть відомі вартість та характеристики моделі.

Китайці представили бюджетний електрокросовер за 14 000 доларів

У Китаї показали компактний електрокросовер Wuling Bingo Plus. Модель запропонує багате оснащення та буде дешевшою за багатьох конкурентів.

Wuling Bingo Plus заснований на базі моделі Bingo, але є електрокросовером, а не хетчбеком. Новинка отримає просторіший інтер'єр та збільшений кліренс.

В інтер'єрі розмістять комбінацію з двох дисплеїв. Також усередині з'являться великий підлокітник та безліч відсіків для зберігання речей.

Wuling Bingo Plus оснастять електромотором потужністю 102 к.с. і 180 Нм крутного моменту. Запас ходу становитиме понад 400 км на одному заряді.

Електрокросовер надійде у продаж у Китаї на початку 2024 року. Початкова вартість новинки складе менше ніж 14 000 доларів.

Раніше ми писали, що популярний електромобіль Hyundai отримав спортивну версію. Також ми повідомляли, що Fiat готує новий спортивний електрокросовер з яскравим дизайном.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.