Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Розробники лондонського таксі показали розкішний електричний мінівен (фото)

Мінівен LEVC L380 отримав футуристичний дизайн та оснащений 268-сильним електромотором

Фото: LEVC. Колаж: Pro Гроші

LEVC L380 надійде у продаж у 2024 році

Фото: LEVC. Колаж: Pro Гроші

Компанія LEVC представила новий електричний мінівен L380. Новинка отримала стильний дизайн, розкішний інтер'єр та великий запас ходу.

Про це повідомили на сайті Motor1.

Компанія LEVC (London Electric Vehicle Company) займається виробництвом електромобілів, включаючи знамените лондонське таксі. Власником виробника є китайський автогігант Zhejiang Geely Holding Group.

LEVC L380 отримав футуристичний дизайн з роздільною передньою оптикою. На бампері розташований невеликий повітрозабірник.

LEVC L380
LEVC L380
Фото: LEVC

Ззаду встановлені великі ліхтарі, об'єднані в один блок. Також мінівен отримав приховані дверні ручки.

LEVC L380 базується на платформі Geely SOA. Її розробляли протягом 2,5 років у центрах досліджень та розробок у Китаї, Швеції, Великій Британії та Німеччині.

Інтер'єр новинки розрахований на шість чи вісім посадкових місць. При цьому останній варіант має чотири ряди сидінь.

Довжина мінівена становить 5 316 мм, а колісна база – 3 185 мм. Новинка більша за багатьох конкурентів.

LEVC L380 оснащений електромотором потужністю 268 к.с. Його живить нікель-кобальт-манганатна акумуляторна батарея, але її місткість поки що невідома.

Платформа Geely SOA підтримує акумуляторні батареї місткістю від 73 до 120 кВт·год. Завдяки цьому запас ходу може становити понад 500 км на одному заряді.

LEVC L380 дебютує у Китаї вже на початку 2024 року. Вартість новинки буде оголошена пізніше.

У США знайшли рідкісний 13-річний спорткар Tesla без пробігу

У США на аукціоні продають рідкісний електрокар Tesla Roadster 2010 року випуску. Автомобіль не експлуатувався близько 13 років.

Tesla Roadster є першою серійною моделлю американського бренду. З 2008 до 2011 року було випущено менше ніж 2500 таких авто.

Електрокар, виставлений на продаж, пофарбований в білий колір Arctic White. Цей автомобіль має рекордно низький пробіг для моделі 2010 року.

Електрокар потребує заміни акумуляторної батареї. Автомобіль простояв у гаражі 13 років, але його зовнішній стан близький до ідеального.

Раніше ми писали, що українці почали купувати більше електромобілів з пробігом. Також ми повідомляли, що китайський електропікап Maxus T90 EV з тріском провалив тест на керованість.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.