Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Ексклюзив за 11 млн грн: в Україні купили найекстремальніший суперкар Porsche 911 (фото)

Дорогий суперкар розроблений для поїздок перегоновим треком, але його можна експлуатувати й на дорогах загального користування

Фото: supercars_ua/Instagram. Колаж: Pro Гроші

В Україні продали ексклюзивний Porsche 911 GT3 RS

Фото: supercars_ua/Instagram. Колаж: Pro Гроші

В Україні придбали екстремальний суперкар Porsche 911 GT3 RS (992). Початкова вартість ексклюзивної моделі складає 11 219 820 грн.

Про це розповіли на сайті ТопЖир.

Porsche 911 є культовим суперкаром, який випускається з 1963 року. Версія GT3 RS займає верхнє місце у лінійці моделі восьмого покоління.

Цей суперкар з'явився в Україні ще влітку. Тепер автомобіль знайшов свого нового власника.

Зовнішньо заряджена версія GT3 RS відрізняється широким кузовним обвісом і масивним заднім антикрилом. Крім цього зовні є безліч деталей з вуглецевого волокна.

Кузов першого проданого Porsche 911 GT3 RS (992) пофарбований в білий колір. Зовнішній вигляд доповнюють легкосплавні колісні диски червоного кольору.

Колір колісних дисків поєднується з декоративними смугами на кузові
Колір колісних дисків поєднується з декоративними смугами на кузові
Фото: supercars_ua/Instagram

Головною перевагою трекової версії суперкара є його керованість. Модифікація GT3 RS отримала покращену підвіску та гальма у порівнянні зі стандартною моделлю. Завдяки цьому автомобіль здатний проїжджати повороти на дуже високій швидкості.

Porsche 911 GT3 RS оснащений 4,0-літровим атмосферним опозитним двигуном потужністю 525 к.с. і 465 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 7-ступінчастою автоматичною КПП з двома зчепленнями.

Розгін від 0 до 100 км/год займає лише 3,2 секунди. Максимальна швидкість становить 296 км/год.

Скільки вживаних імпортованих авто купили українці в листопаді

Загалом за листопад 2023 року в Україну імпортували понад 21,7 тисячі вживаних автомобілів. Це рекордний показник із серпня минулого року.

Кількість реєстрацій імпортованих авто з пробігом збільшилася на 3%, порівняно з жовтнем цього року. При цьому попит на такі автомобілі збільшився майже наполовину порівняно з минулим роком.

Найпопулярнішими у цьому сегменті залишаються бензинові моделі. Також мали великий попит автомобілі з дизельними двигунами.

Перше місце серед імпортованих автомобілів з пробігом посів Volkswagen Golf. На другій позиції розташувався Renault Megane.

Топ-10 найпопулярніших вживаних імпортованих авто за листопад:

  1. Volkswagen Golf – 1511 авто.
  2. Renault Megane – 1261 авто.
  3. Skoda Octavia – 894 авто.
  4. Volkswagen Passat – 728 авто.
  5. Nissan Leaf – 515 авто.
  6. Volkswagen Tiguan – 466 авто.
  7. Audi A4 – 421 авто.
  8. Nissan Qashqai – 419 авто.
  9. Ford Focus – 403 авто.
  10. Audi Q5 – 399 авто.

Першість у сегменті імпортованих авто з пробігом продовжують утримувати недорогі європейські моделі. При цьому до п'ятірки лідерів цього місяця увійшов електромобіль Nissan Leaf.

Раніше ми повідомляли, які речі мають бути у кожного водія. Також ми писали, скільки коштує оренда автомобіля у Буковелі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.