Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Українці встановили новий рекорд: скільки та які автомобілі найчастіше купували в листопаді

Нові дані свідчать про те, що в українців не лише залишився інтерес до імпортованих вживаних автомобілів, але й зріс

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці почали частіше купувати вживані автомобілі, які були ввезені з-за кордону

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Листопад 2023 року став незвичайним для українського авторинку, оскільки було зафіксовано найбільшу кількість імпортованих вживаних автомобілів з серпня 2022 року. Протягом цього місяця в Україні зареєстровано понад 21,7 тис. вживаних легковиків, які були завезені із-за кордону.

Про це повідомили в Укравтопром.

Порівняно з попереднім місяцем, реєстрації імпортованих авто збільшились на 3%, а в порівнянні з листопадом попереднього року попит на автомобілі з пробігом виріс аж на 46%. Так, в минулому місяці поповнення автопарку країни вживаними авто стало найбільшим за останні 16 місяців.

За структурою попиту, бензинові автомобілі займають провідну позицію, представляючи 44% від загальної кількості зареєстрованих машин. Далі слідують дизельні автомобілі із часткою 31%, електромобілі – 16%, авто з газобалонним обладнанням (ГБО) – 6% та гібриди – 3%.

На першому місці з кількості ввезених вживаних автомобілів знову став Volkswagen Golf. Цю модель ледь наздогнав Renault Megane.

У топ-10 найпопулярніших моделей серед українців увійшли:

  1. Volkswagen Golf – 1 511 од.;
  2. Renault Megane – 1 261 од.;
  3. Skoda Octavia – 894 од.;
  4. Volkswagen Passat – 728 од.;
  5. Nissan Leaf – 515 од.;
  6. Volkswagen Tiguan – 466 од.;
  7. Audi A4 – 421 од.;
  8. Nissan Qashqai – 419 од.;
  9. Ford – 403 од.;
  10. Audi Q5 – 399 од.

Які автомобілі найкраще підходять для жінок

Обираючи ідеальну машину для жінки завдання не з легких. Оскільки потрібно враховувати різні фактори: надійність, стиль життя, вподобання, потреби щодо. Однак, варто виділити кілька автомобілів, які можуть стати найкращими для жінок, йдеться про:

  • Volkswagen Golf;
  • Audi A3;
  • Suzuki Grand Vitara.

Ці моделі вирізняються якістю, функціональністю та доступністю, що робить їх привабливими виборами для жінок на ринку автомобілів.

Раніше ми повідомляли, що Toyota представила доступний електрокросовер. Також пропонуємо дізнатися, які помилки можуть призвести до корозії автомобіля.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.