Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Новий дизайн та технологічний інтер'єр: Skoda презентувала оновлену Octavia (фото)

Оновлена ​​Skoda Octavia отримала безліч зовнішніх та внутрішніх покращень у порівнянні з попередником

Фото: Skoda. Колаж: Pro Гроші

Оновлену Skoda Octavia запропонують у кількох версіях на вибір

Фото: Skoda. Колаж: Pro Гроші

Skoda Octavia отримала масштабне оновлення. Новинка, як і раніше, доступна в кузовах ліфтбек і універсал Combi.

Про це розповіли на сайті Skoda.

Skoda Octavia четвертого покоління випускається з 2020 року. Оновлена ​​модель отримала безліч покращень порівняно з попередником.

Головною зміною спереду стали нові матричні світлодіодні фари. Вони отримали адаптивне дальнє світло та доступні за доплату. Також було змінено передній бампер.

Skoda Octavia 2025 передня частина
Skoda Octavia 2025 передня частина
Фото: Skoda

Задні ліхтарі модернізували. Вони стали ефективнішими та отримали нову графіку.

Skoda Octavia 2025 задня частина
Skoda Octavia 2025 задня частина
Фото: Skoda

Модель запропонують з новими легкосплавними колісними дисками діаметром від 16 до 19 дюймів. Крім цього з'явилися кольори кузова Phoenix Orange та Mamba Green.

В інтер'єрі розташовані 13-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи та 10-дюймова цифрова панель приладів. Передні сидіння отримали вентиляцію та функцію масажу, які доступні як опції.

Skoda Octavia 2025 інтер'єр
Skoda Octavia 2025 інтер'єр
Фото: Skoda

У моторну гаму тепер не входить трициліндровий бензиновий двигун 1.0 TSI. Базовим став 1,5-літровий двигун потужністю 115 або 150 к.с.

Новинку можна замовити з 2,0-літровим турбодизелем потужністю 115 або 150 к.с. Він пропонується в парі з 6-ступінчастою "механікою" або 7-ступінчастою АКПП.

Також доступна заряджена модифікація Skoda Octavia RS з 2,0-літровим турбованим двигуном потужністю 265 к.с. і 370 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Skoda Octavia RS 2025
Skoda Octavia RS 2025
Фото: Skoda

Розгін від 0 до 100 км/год займає 6,5 секунди. Максимальна швидкість становить 250 км/год.

Новинка надійде у продаж у середині 2024 року. Вартість моделі в Європі поки що невідома.

Skoda готує спортивного конкурента BMW 5 Series

Нова Skoda Superb може отримати заряджену модифікацію RS. Така версія розробляється як для седана, так і для універсала.

Модифікація RS пропонувалася для моделей Fabia, Octavia, Kodiaq та Enyaq. Вона відрізняється більш спортивною підвіскою, покращеними гальмами та потужнішою силовою установкою.

Очікується, що Skoda Superb RS отримає гібридну установку потужністю близько 270 к.с. Вона буде взята від Volkswagen Passat нового покоління.

Заряджена версія також отримає акумуляторну батарею місткістю 19,7 кВт·год. Запас ходу на електротязі становитиме до 100 км.

Крім цього, відбудеться кілька візуальних змін. Skoda Superb RS відрізнятиметься від стандартних версій більш агресивним кузовним обвісом та легкосплавними колісними дисками.

Дебют Skoda Superb RS може відбутися наприкінці 2024 року. Початкова вартість авто становитиме близько 52 000 доларів.

Раніше ми повідомляли, що Skoda готує новий недорогий електрокросовер на заміну Karoq. Також ми писали, що Ford представив спортивний електрофургон.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.