Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Новий Ford Grand Tourneo Connect розчарував експертів своєю керованістю (відео)

Ford Grand Tourneo Connect виявився недостатньо стійким, щоб проїхати лосиний тест на необхідній швидкості

Фото: скріншот. Колаж: Pro Гроші

Новий Ford Grand Tourneo Connect випускається з 2022 року

Фото: скріншот. Колаж: Pro Гроші

Експерти випробували Ford Grand Tourneo Connect у двох складних тестах на керованість. Мінівен не зміг впоратися з лосиним тестом.

Відео опублікували на YouTube-каналі km77.com.

Ford Tourneo Connect третього покоління випускається з 2022 року. Модифікація Grand пропонує збільшену колісну базу та більше простору для пасажирів.

Спочатку мінівен випробували в тесті на слалом. Модель змогла проїхати смугу перешкод за 26,1 секунди. Цей автомобіль зміг перевершити час Land Rover Range Rover та Renault Espace.

Потім Ford Grand Tourneo Connect проїхав лосиний тест, під час якого імітується поява несподіваної перешкоди на дорозі. Авто потрібно маневрувати на швидкості від 77 км/год.

Мінівен успішно проїхав лосиний тест лише на швидкості 72 км/год. На вищій швидкості модель зачіпала конуси та втрачала зчеплення з дорогою.

У випробуваннях взяв участь Ford Grand Tourneo Connect Active EcoBoost. Автомобіль оснащений 1,5-літровим турбованим бензиновим двигуном потужністю 114 к.с. і 220 Нм крутного моменту.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 12,4 секунди. Максимальна швидкість становить 182 км/год.

Mercedes-Benz Sprinter отримав надрозкішну версію

Тюнінг-ательє Clive Sutton допрацювало Mercedes-Benz Sprinter. Мікроавтобус отримав розкішний тюнінг.

Mercedes-Benz Sprinter має лише кілька візуальних змін. Найбільш помітними є нова решітка радіатора та легкосплавні колісні диски.

В інтер'єрі розмістили дев'ять сидінь. Вони мають підігрів та вентиляцію, а також підтримують функції масажу.

Усередині можна знайти два 40-дюймові телевізори та холодильники. Для кращого перегляду фільмів передбачено потужну аудіосистему з об'ємним звуком.

Мікроавтобус також можна замовити без задніх сидінь. Завдяки цьому авто перетворюється на розкішну гардеробну.

До списку опцій входить туалет з умивальником та унітазом. Також можна замовити панорамний скляний дах та додаткове освітлення інтер'єру.

Початкова вартість автомобіля складає 228 000 доларів. З урахуванням усіх доступних опцій ціна може наблизитись до 250 000 доларів.

Раніше ми повідомляли, що недорогого британського конкурента Skoda Fabia розсекретили до прем’єри. Також ми писали, що Renault оновить свій популярний компактний кросовер.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.