UA RU

Mercedes-Benz готують розкішного конкурента Tesla Model 3 з великим запасом ходу (фото)

Новий електричний седан Mercedes-Benz буде заснований на платформі MMA та отримає передові технології

Фото: Autocar, Carscoops. Колаж: Pro Гроші

Новий електричний седан отримає запас ходу понад 480 км

Фото: Autocar, Carscoops. Колаж: Pro Гроші

Під час дорожніх тестів уперше помітили новий електричний седан Mercedes-Benz. Компактний електромобіль стане конкурентом для Tesla Model 3.

Про це розповіли на сайті Carscoops.

Новий компактний седан Mercedes-Benz отримає дизайн у стилі інших електромобілів бренду. Прототип прикритий камуфляжем, але деякі елементи зовнішнього вигляду можна розглянути.

Спереду з'являться вузькі фари та закрита решітка радіатора. Також новинка отримає обтічний силует.

Електромобіль Mercedes-Benz
Фото: Carscoops

За чутками, Mercedes-Benz з 2025 року відмовиться від назви EQ для своїх електричних моделей. Тому ім'я новинки поки що залишається невідомим.

Седан буде заснований на новій платформі MMA, яку планують представити у 2024 році. Ця архітектура стане основою для компактних електромобілів бренду.

Електромобіль Mercedes-Benz задня частина
Фото: Carscoops

Новинка отримає передові технології та просунуту аеродинаміку. Завдяки цьому запас ходу може становити понад 480 км на одному заряді.

Крім стандартних версій, нова модель може отримати й заряджені модифікації AMG. Потужність топового седана може перевищити 600 сил.

Очікується, що електричний седан представлять наприкінці 2024 року. Він надійде у продаж на початку 2025 року.

Nissan представив "ювілейний" електромобіль Leaf на честь 90-річчя бренду

Електромобіль Nissan Leaf отримав особливу версію на честь 90-річного ювілею бренду. Унікальна модифікація має багато відмінностей від стандартного авто.

Nissan Leaf 90th Anniversary Vehicle отримав кілька зовнішніх покращень. Серед них мідна зовнішня обробка та 18-дюймові колісні диски чорного кольору.

Для "ювілейного" Nissan Leaf є дев'ять кольорів кузова на вибір. Також пропонується і двоколірне оздоблення з чорним дахом.

Nissan Leaf 90th Anniversary Vehicle пропонується з 150- або 217-сильним електромотором. Запас ходу складає 270 або 385 км на одному заряді, залежно від вибору акумуляторної батареї.

Nissan Leaf 90th Anniversary Vehicle можна буде купити лише в Японії. Вартість новинки складе 4 412 100 єн (31 000 доларів).

Раніше ми писали, електромобілі з яким кольором кузова найчастіше купують в Україні. Також ми повідомляли, що в Україні збільшився продаж електромобілів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі