UA RU

У Китаї презентували недорогий електромобіль із запасом ходу 520 км (фото)

BYD Dolphin Champion Edition отримав кілька важливих доробок у порівнянні з попередником

Фото: Autohome. Колаж: Pro Гроші

BYD Dolphin Champion Edition отримав збільшений запас ходу

Фото: Autohome. Колаж: Pro Гроші

Китайські дилери отримали новий електромобіль BYD Dolphin Champion Edition. Новинка отримала безліч покращень порівняно зі стандартною моделлю.

Про це розповіли на сайті CarNewsChina.

BYD Dolphin Champion Edition отримав нові колісні диски з низьким коефіцієнтом аеродинамічного опору. Крім цього, електричний хетчбек тепер доступний з новим кольором кузова Atlantis Grey.

BYD Dolphin Champion Edition передня частина
Фото: Autohome

Габарити BYD Dolphin Champion Edition:

В інтер'єрі встановлені 5-дюймова цифрова панель приладів та 12,8-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи. Також усередині тепер можна знайти порт для заряджання Type-C та бездротову зарядку для смартфона.

BYD Dolphin Champion Edition інтер'єр
Фото: Autohome

BYD Dolphin Champion Edition оснащений електромотором потужністю 95 к.с. і 180 Нм крутного моменту. Розгін від 0 до 100 км/год займає 10 секунд, а максимальна швидкість становить 150 км/год.

На вибір доступні акумуляторні батареї місткістю 45 або 60 кВт·год. Запас ходу становить 420 або 520 км відповідно.

Ще однією зміною стала задня багатоважільна підвіска, яка замінила торсіонну балку. У BYD зазначили, що модель стала комфортнішою.

BYD Dolphin Champion Edition задня частина
Фото: Autohome

Вихід BYD Dolphin Champion Edition на ринок заплановано на лютий 2024 року. Початкова вартість моделі становитиме близько 18 000 доларів.

Китайці представили компактний міський електромобіль за 8300 доларів

У Китаї стартував продаж компактного електромобіля Yue 01 від Electric House. Модель доступніша за багатьох своїх конкурентів.

На авто встановили 15-дюймові колісні диски. Вони виготовлені з алюмінієвого сплаву.

В інтер'єрі розміщені 10,1-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи та 7-дюймова панель приладів. Крім цього всередині з'явився майданчик для бездротової зарядки та два підсклянники.

До списку оснащення входять безключовий доступ, дистанційний запуск та розширені системи допомоги водієві. За доплату доступні сидіння зі штучної шкіри.

Yue 01 оснащений електромотором потужністю 48 к.с. і 125 Нм крутного моменту. Максимальна швидкість становить 100 км/год.

На вибір доступні акумуляторні батареї місткістю 24 або 32,56 кВт⋅год. Запас ходу складає 251 чи 335 км на одному заряді.

Раніше ми повідомляли, що у виробництво надійшов стильний електрокросовер від Chery із запасом ходу 760 км. Також ми писали, що китайці представили бюджетний електрокросовер за 14 000 доларів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі