UA RU

Volkswagen готує новий компактний електрокросовер за 27 470 доларів (фото)

Volkswagen ID.2all SUV буде заснований на платформі MEB і отримає запас ходу до 449 км на одному заряді

Фото: Avarvarii. Колаж: Pro Гроші

Volkswagen ID.2all SUV стане найкомпактнішим електрокросовером бренду

Фото: Avarvarii. Колаж: Pro Гроші

Volkswagen показав перше фото нового компактного електрокросовера ID.2all SUV. Дебют новинки може відбутися у 2026 році.

Про це розповіли на сайті CarBuzz.

На першому тизері зображено силует Volkswagen ID.2all SUV. Електрокросовер отримає вузькі фари та три декоративні вставки на задній стійці.

Volkswagen ID.2all SUV
Фото: Volkswagen

Новинка буде заснована на електричному хетчбеку Volkswagen ID.2all. Кросовер буде вищим за стандартну модель і отримає кілька інших поліпшень.

Новий електрокросовер буде заснований на платформі MEB. Він розділить архітектуру з моделями ID.3 та ID.4.

Очікується, що Volkswagen ID.2all оснастять електромотором потужністю близько 230 к.с. Розгін від 0 до 100 км/год займатиме приблизно 6,9 секунди.

За чутками, запас ходу електрокросовера становитиме до 449 км. Зарядка від 10% до 80% займатиме близько 20 хвилин.

Початкова вартість новинки становитиме близько 25 000 євро (27 470 доларів). Модель стане доступною для покупки в Європі та Китаї.

Доступний електромобіль Renault знімають із виробництва

Міський електричний хетчбек Renault ZOE планують зняти з виробництва з 2024 року. Модель замінять на новий доступний електрокар.

Виробництво Renault ZOE буде припинено 30 березня 2024 року. Попри це, модель все ще можна буде купити, поки не будуть розпродані всі екземпляри.

Це рішення пов'язане з появою Renault 5 E-Tech, дебют якого відбудеться на початку 2024 року. Обидві моделі мають схожі характеристики, але новинка буде більшою.

Електромобіль Renault Zoe випускається з 2012 року. Першого року у Франції було продано 5511 таких авто.

Оновлена ​​модель пропонується з акумуляторною батареєю місткістю 52 кВт·год. Електричний хетчбек має запас ходу до 390 км на одному заряді.

Renault ZOE оснащений електромотором потужністю 135 к.с. Електромобіль здатний розганятися від 0 до 100 км/год за 9,5 секунд, а максимальна швидкість становить 140 км/год.

Окрім Renault 5 E-Tech, французький бренд готує нове покоління хетчбека Twingo. Нова модель отримає повністю електричну силову установку.

Раніше ми повідомляли, як зберегти запас ходу електромобіля та не зіпсувати батарею. Також ми писали, які китайські електромобілі купують українці

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі