Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Гібридний хетчбек Mercedes-Benz розчарував експертів своєю керованістю (відео)

Mercedes-Benz A 250e має приємну керованість, але хетчбек стає нестабільним на високій швидкості

Фото: скриншот. Колаж: Pro Гроші

Mercedes-Benz A 250e не зміг впоратися з лосиним тестом

Фото: скриншот. Колаж: Pro Гроші

Експерти випробували гібридний хетчбек Mercedes-Benz A 250e у двох складних тестах на керованість. Модель показала далеко не найкращі результати у випробуваннях.

Відео опублікували на YouTube-каналі km77.com.

Mercedes-Benz A-Class є найдоступнішим хетчбеком у модельному ряду бренду. Модифікація A 250e пропонує низьку витрату пального.

Спочатку експерти випробували Mercedes-Benz A-Class у тесті на слалом. Модель проїхала смугу перешкод за 24,3 секунди. Хетчбек виявився повільнішим за Renault Megane E-TECH і Mercedes-Benz C 300e.

Другим випробуванням став лосиний тест, під час якого імітується поява раптової перешкоди на дорозі. Автомобілю необхідно маневрувати на швидкості від 77 км/год для успішного проходження тесту. Mercedes-Benz A-Class зміг впоратися з випробуванням лише на швидкості не більше ніж 73 км/год.

Експерти поділилися, що модель має приємну керованість. Проте на високій швидкості хетчбек стає нестабільним.

Mercedes-Benz A 250e оснащений "м'якою" гібридною установкою з 1,3-літровим двигуном та електромотором сумарною потужністю 218 к.с. і 450 Нм крутного моменту. Запас ходу на електротязі становить 81 км.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 7,4 секунди. Максимальна швидкість становить 225 км/год.

Популярний китайський електрокар приємно здивував своєю керованістю

Іспанські експерти перевірили керованість електромобіля BYD Seal 2024 року у двох складних тестах. Новинка непогано впоралася з випробуваннями.

У випробуваннях брала участь модель з двома електромоторами сумарною потужністю 530 к.с. і 670 Нм крутного моменту. Розгін від 0 до 100 км/год займає 3,8 секунди, а максимальна швидкість становить 180 км/год.

Спершу BYD Seal Excellence AWD випробували у тесті на слалом. Модель проїхала смугу перешкод за 23,4 секунди, що є відмінним результатом. Седан виявився швидшим за Geely Galaxy E8 і Lexus RZ 450e.

Потім електрокар проїхав лосиний тест, під час якого імітується поява несподіваної перешкоди на дорозі. Автомобілю потрібно маневрувати на швидкості від 77 км/год.

Новинка успішно проїхала лосиний тест на швидкості 76 км/год. На вищій швидкості модель зачіпала конуси та втрачала зчеплення з дорогою.

Раніше ми писали, що новий великий електрокросовер Kia не впорався з лосиним тестом. Також ми повідомляли, що новітній електрокросовер Lexus не впорався зі складним тестом на керованість.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.