UA RU

Ціни на пальне не дають спокою – скільки коштує бензин 5 березня

Памʼятайте, що сировина може зіпсуватися з різних причин, а тому треба відповідально підійти до її вибору

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

На АЗС нова вартість

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

В Україні оновились ціни на пальне на АЗС. Зміни можна помітити майже у всіх видах сировини окрім бензину А-95 преміум та бензин А-92.

Про це свідчать дані Консалтингової групи А-95.

У списку вказані ціни, як середні по всій Україні. Станом на 5 березня вартість різних видів пального в Україні становить:

Також слід зазначити, що ці відомості не враховуються для тимчасово окупованих територій. Інформація про ціни недоступна в деяких регіонах, таких як Крим, Севастополь і частини Донбасу.

Чому пальне може зіпсуватися

Сировина може зіпсуватися з різних причин. Ось декілька можливих причин:

Памʼятайте, що зіпсоване пальне може призвести до погіршення продуктивності двигуна, забруднення системи подачі пального та викидів, а також до неправильної роботи обладнання, що використовує сировину. Тому важливо слідкувати за якістю бензину та вчасно обслуговувати системи подачі пального.

Як самостійно перевірити якість бензину

Це можна зробити завдяки кільком методам, а саме:

Якщо ви маєте підозри щодо якості сировини, краще відмовитися від її використання або звернутися до фахівців для подальшого діагнозу та рекомендацій.

Раніше ми повідомляли, що у "Дії" з'явиться нова послуга для водіїв. Також ми писали, як захистити свій транспортний засіб від автокрадіїв.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі