UA RU

Здешевшання більше не буде? Як змінились ціни на пальне 19 грудня

Важливо памʼятати, що всі ціни в матеріалі вказані, як середні по всій Україні

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Ціни на АЗС оновились

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Ціни на пальне, завдяки багатьом факторам, показали значний спад. Надалі варто очікувати певний застій у вартості сировини, який вже трохи можна помітити на ринку.

Про це свідчать дані Консалтингової групи А-95.

Станом на 18 грудня вартість різних видів пального в Україні становить:

Важливо памʼятати, що це вказані ціни, як середні по всій Україні. Також зверніть увагу, що вказані всі вони без урахування тимчасово окупованих територій. Вартість сировини невідома в кількох регіонах, а саме Криму, Севастополі та частині Донбасу.

Як можна розпізнати неякісний бензин

Розпізнати неякісний бензин можна за такими ознаками:

Важливо також памʼятати, що використання неякісного палива може призвести до пошкодження двигуна автомобіля. Якщо є сумніви щодо якості бензину, краще обрати довіреного постачальника палива.

Як зміниться вартість пального до кінця грудня

Раніше в коментарі сайту Pro Гроші аналітик компанії "Нафторинок" Олександр Сіренко розповів про те, що водії можуть помітити чимале здешевшання усього виду пального. Зміниться ціна навіть на автомобільний газ, який раніше у більшості випадках лише дорожчав. Такі зміни українці вже могли помітити.

Наразі на ринку, з початку даного місяця майже всі заправки в Україні зменшили ціну на бензин та дизель, а досягнути вони можуть навіть до 50 гривень за літр. Дешевшати почав й автомобільний газ, але цей вид пального зменшувався в ціні повільніше, ніж на бензин і дизельне пальне. Більше про це читайте в нашому ексклюзивному матеріалі за посиланням.

Раніше ми вже писали, який насправді термін придатності у бензину. Також ми розповідали про топ-5 бюджетних авто, які можуть сподобатися українцям.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі