UA RU

Симфонія брутальності та потужності: Toyota представила доступний електрокросовер (фото)

Враховуючи високий рівень довіри до бренду Toyota та його історію інновацій, Urban SUV може стати значущим кроком у розвитку ринку електромобілів

Фото: Toyota, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Toyota презентувала новий електричний автомобіль

Фото: Toyota, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Світовий лідер у виробництві автомобілів Toyota виводить на ринок свій новий компактний електрокросовер – Urban SUV. Ця модель обіцяє стати найдоступнішим електромобілем бренду в Європі, забезпечуючи покупцям не лише ефективний вид, а й брутальний дизайн із сучасною оптикою.

Про це повідомили на сайті Toyota.

Який вигляд має новий електрокросовер


Toyota Urban SUV отримала стильний дизайн у новому фірмовому стилі бренду. На передній частині автомобіля можна побачити фари у формі літери "С", які були з'єднані тонкою світлодіодною смугою. На задній частині розміщені компактні ліхтарі, які з'єднані в один блок, а під ними розташований великий дифузор, надаючи автомобілю вражаючий і агресивний зовнішній вигляд.

Компанія Toyota вказала, що у серійній версії Urban SUV будуть використовуватися звичайні бічні дзеркала заднього виду. Їхня ефективність переважає над бічними камерами, які використовуються в концепт-карі.

Характеристика Toyota Urban SUV


Однією з ключових особливостей Urban SUV є його габарити, що роблять його ідеальним вибором для міського середовища:

Такі габарити автомобіля дозволять зручно їздити вулицями міста, забезпечуючи водіям відмінну маневреність та зручність паркування.

Автомобіль буде доступний у різних конфігураціях з одним або двома електромоторами. Однак характеристики силової установки залишаються поки що таємницею. Проте, зазначено, що Urban SUV буде базуватися на спеціально розробленій платформі для електромобілів, що покращить розподіл ваги та зробить авто ще більш ефективним.

Які електричні автомобілі найчастіше купують українці


Українські водії все частіше надають перевагу електрокарам. Так, наприклад, у жовтні 2023 року, вітчизняний ринок поповнився на 4 493 машин з акумуляторними джерелами живлення.

З 4 417 зареєстрованих електромобілів, легкові автомобілі складали основну частину (851 новий, 3 566 вживаний). Комерційних електромобілів було 76, з яких лише 10 були новими.

Найпопулярнішим новим електромобілем був Volkswagen ID.4, з 366 зареєстрованими одиницями. Toyota bZ4X посіла друге місце з 65 зареєстрованими автомобілями. Отже, ринок електромобілів в Україні продовжує розвиватися з великою активністю.

Раніше ми повідомляли, коли можна вигідно придбати машину в автосалоні. Також ми пропонуємо дізнатися про топ найкращі автомобілі для жінок.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі